warfair B Corp certificeret

Efter næsten et års arbejde er warfair nu B corp certificeret! Dermed kommer vi med i en familie af virksomheder, der overholder høje standarder for bæredygtighed.

B corp certificeringen er en meget grundig proces, hvor vi har besvaret hundredvis af spørgsmål som efterfølgende bliver verificeret og kontrolleret. 

Som B corp virksomhed bliver man målt på værdibaseret ledelse, etik og åbenhed, forhold for medarbejdere, miljø og klima, bidrag til fattigdomsbekæmpelse og lokalsamfund og kunder.

warfair opnåede i alt 88,4 point, hvilket er over grænseværdien på 80. Vi kunnet have fået langt flere point, hvis vi frit havde kunnet rejse til de lande, vi handler med, og hvis de virksomheder vi handler med havde adgang til selv at blive certificeret indenfor f.eks. økologi og fair trade. Men begge dele er vanskeligt for lande ramt af krig og konflikt.

Vi håber vores B corp certificering kan blive til gavn for de virksomheder, vi handler med - at vi kan bruge anerkendelsen til at bidrage endnu mere til at skabe arbejdspladser og indkomst i lande ramt af konflikt. 

Mange tak til Signe Mørk for at hjælpe os i mål!