warfair volunteers

En række frivillige bakker op om arbejdet. Mød dem nedenfor. Også medlemmerne af den Etiske Komité arbejder frivilligt.

Junior Sikabwe
Chokolade og andre produkter fra DR Congo
Junior Sikabwe er ejer af og direktør i J. Consulting pt. med base i Goma, DR Congo. Han har tidligere været konsulent i UBIFRANCE. Han har en Bachelor i Business Adminstration fra Copenhagen Business School.

Moumouni Marah Abani
Produkter fra Niger
Marah, fra Niger, har en M.Sc. i International Business and Politics fra Copenhagen Business School og er passioneret omkring at fremme social-økonomisk udvikling gennem opgradering af værdi-kæder og international handel. Gennem hans studier har han arbejdet ved Roskilde Universitet, Dansk Institut for Menneskerettigheder og Copenhagen Business School.

Jesper Buhl
fragt og spedition
Jesper er senior kommunications rådgiver hos King Street Denmark og handels-analytiker hos BullPositions. Har tidligere arbejdet hos bl.a. Søfart, Maersk og Rambøll. 
Underviser på CBS Shipping Bachelor i valgfaget  "Commodity Trade Flows and Shipping".

Teresa Ha
nødder og tørrede frugter
Teresa Ha har arbejdet for Verdensbanken og FN siden 2006 og har været udstationeret i Rusland, Afghanistan og Myanmar. Hun er oprindeligt fra New York men har boet i København siden 2014.

Finja Köster

politikker og standarder
Finja har en Master i Global Udvikling fra Københavns Universitet og har arbejdet som Projekt Monitering & Evaluerings officer hos Alianza por la Solidaridad i Colombia og som forskningsassistent på Copenhagen Business School.

Mette Burmeister Clemmensen
kommunikation og presse
Mette er cand.mag. med afgang fra Københavns Universitet og har arbejdet med kommunikation og presse i mange år, bl.a. steder som Dansk Erhverv, Region Sjælland, SydkystDanmark og i tænketanken Cevea. Har rejst i store dele af verden.

Makaren Ibrahim
Syria, Irak
Makarem har en bachelor grad i biokemi fra Damascus Universitetet i Syrien og en laborantuddannelse og en sygeplejeuddannelse fra Danmark. Hun har arbejdet i Slagteriernes Forskningsinstitut og som tolk og handicaphjælper og lavet irakisk fjernsyn og radio.

Peter Madsen-Mygdal
web
Peter arbejder på Klub i København og er en eminent webdesigner, organisator og bygger. Han lavede warfair's første professionelle hjemmeside og var afgørende for hele opstarten.

Faiza Mohudin Mohamed
sesam
Jordbrugsteknolog med speciale inden for Bygninger og Agro Teknik, fra Erhvervsakademiet Aarhus. Har en professionsbachelor i jordbrugsvirksomhed med speciale inden for miljø og natur. Stifter af GeedHoostiis (Under Træet).

Setara Nigar Hassan
Afghanistan
Setara has a Master from Copenhagen Business School, she is the vicechair of Mission Øst and has worked for Corporate Sustainability Consultants, Australia, CCOCD, Zan TV and Euro-Asia Trade Point.

Sadia Bundgaard
kosmetik
Sadia has a Masters from the University of California, Berkely. Global emergency coordinator at the Danish Refugee Council. She has previously worked for ICRC, Save the Children and OXFAM.

Pia Jensen
safran
Leder af programmet Resilient Housing Market Systems hos Habitat for Humanity International. Har tidligere arbejdet for UNICEF, UNHCR, Mercy Core og hos DACAAR i Afghanistan med safran som erstatning for opium.

Vibe Jensen
fundraiser
Agronom, certificeret CSR-rådgiver i forretningsdreven samfundsansvar, tidligere forretningsudvikler hos Skovdyrkerne. Vibe har boet og arbejdet i Mozambique, Uganda, Sierra Leone, Mali, Vietnam og Brasilien.

Felix Freiesleben
newbizz
Felix studerer bioteknologi på DTU. Han har rejst og læst i Sydamerika

Sigurd Hartkorn Plaetner
kreativitet
Sigurd er forfatter, podcastskaber og formidler. Han har udgivet tre bøger, senest ’Munken fra Nordhavn’ på Gyldendal. Ved siden af sit forfatterskab har Sigurd været pressechef for Distortion Festival, HAVEN Festival og Techfestival, ligesom han sidder i juryen for den danske kunst- og kulturformidlingspris, Artbeat.

Jan Rasmussen
design
Jan har den grafiske virksomhed TOMBOLA, der multi disciplinær design virksomheder der udvikler interaktive universer, bøger, identiteter, plakater og bla. andet arbejder med visuelle design for Noma, Carhartt, Techfestival, MAD, Restaurant 108 og mange andre.
Se mere på tombolacph.dk

Christian Friis Bach
stifter
Christian har i mange år sagt, at han en dag ville 'importere granatæbler fra Afghanistan'. Det er den drøm, han nu forsøger at forfølge med warfair. Christian var for 25 år siden engageret i at starte Fair Trade-bevægelsen i Danmark og har arbejdet med freds- og statsopbygning både som dansk udviklingsminister, undergeneralsekretær i FN og i humanitære organisationer.
Se mere på friisbach.dk eller på LinkedIn.