warfair frivillige

En række frivillige bakker op om arbejdet. Mød dem nedenfor. Også medlemmerne af den Etiske Komité arbejder frivilligt.
Fra september 2021 blev der for første gang udbetalt løn til warfair ansatte på deltid. 

Mette Burmeister Clemmensen
kommunikation og presse
Mette er cand.mag. med afgang fra Københavns Universitet og har arbejdet med kommunikation og presse i mange år, bl.a. steder som Dansk Erhverv, Region Sjælland, SydkystDanmark og i tænketanken Cevea. Har rejst i store dele af verden. 

Karin Friis Bach
Logistik og lager 
Karin er medstifter af warfair og bidrager til styring af logistik og lager. Udover warfair er Karin engageret i politik som valgt til Regionsrådet i region Hovedstaden for Radikale Venstre og er medlem af bestyrelsen og formand for sundhedsudvalget i Danske Regioner. Hun har tidligere været projektleder på det sundhedsvidenskabelige fakultet på Københavns Universitet og leder af GCP-enheden.
Se mere på LinkedIn.

Maria Kronberg Nedergaard
Maria er PA på IT-Universitetet i København og har tidligere været koordinator af det internationale sekretariat i Dansk Flygtningehjælp. Hun har været ekstern lektor på Roskilde Universitet og programmedarbejder i DACAAR. Har en Master i Internationale Udviklingsstudier fra Roskilde Universitet og et diplom i ledelse fra Professionshøjskolen Metropol.
Se mere på LinkedIn.

Teresa Ha
nødder og tørrede frugter
Teresa Ha har hjulpet med etableringen af kontakter til virksomheder i særligt Afghanistan og er fortsat en vigtig partner for warfair med virksomheden Basis Nuts. Hun har arbejdet for Verdensbanken og FN siden 2006 og har været udstationeret i Rusland, Afghanistan og Myanmar. Hun er oprindeligt fra New York men har boet i København siden 2014.

Moumouni Marah Abani
Produkter fra Niger
Marah fra Niger, har en M.Sc. i International Business and Politics fra Copenhagen Business School og er passioneret omkring at fremme social-økonomisk udvikling gennem opgradering af værdi-kæder og international handel. Gennem hans studier har han arbejdet ved Roskilde Universitet, Dansk Institut for Menneskerettigheder og Copenhagen Business School.
Han har hjulpet med at få chufanødder og vignabønner fra Niger til Danmark.

Faiza Mohudin Mohamed
sesam
Faiza bidrog i opstarten af warfair, og var den der fik ideen til at importere sesam fra Somalia. Jordbrugsteknolog med speciale inden for Bygninger og Agro Teknik, fra Erhvervsakademiet Aarhus. Har en professionsbachelor i jordbrugsvirksomhed med speciale inden for miljø og natur. Stifter af GeedHoostiis (Under Træet). Bor i dag i Mogadishu.

 Peter Madsen-Mygdal
web
Peter var helt afgørende i starten og i lanceringen af warfair herunder med opbygning af det grafiske univers og hjemmesiden. Han arbejder til daglig i Club i København og er en eminent web designer og organisator.

Sigurd Hartkorn Plaetner
kreativitet
Sigurd fandt på navnet warfair. Han er forfatter, podcastskaber og formidler. Han har udgivet tre bøger, senest ’Munken fra Nordhavn’ på Gyldendal. Ved siden af sit forfatterskab har Sigurd været pressechef for Distortion Festival, HAVEN Festival og Techfestival, ligesom han sidder i juryen for den danske kunst- og kulturformidlingspris, Artbeat.

Jan Rasmussen
design
Jan står bag warfair logoet. Han driver den grafiske virksomhed TOMBOLA, der multi disciplinær design virksomheder der udvikler interaktive universer, bøger, identiteter, plakater og bla. andet arbejder med visuelle design for Noma, Carhartt, Techfestival, MAD, Restaurant 108 og mange andre.
Se mere på tombolacph.dk