warfair ansatte

Christian Friis Bach
Stifter og direktør (deltid)
Christian har i mange år rejst i lande ramt af konflikt og det førte til ideen til warfair, som han etablerede i 2019 samme med sin familie. Han er agronom af uddannelse og har en Ph.D. med fokus på international handel. Han var for 25 år siden engageret i at starte Fair Trade-bevægelsen i Danmark og har arbejdet med freds- og statsopbygning både som dansk udviklingsminister, undergeneralsekretær i FN og i humanitære organisationer.
Se mere på friisbach.dk eller på LinkedIn.

Maria Kronberg Nedergaard
Administrationschef (deltid)
Maria ansat som Administrationschef og tager sig af finans, administration og organisering. Udover warfair er hun PA på IT-Universitetet i København og har tidligere været koordinator af det internationale sekretariat i Dansk Flygtningehjælp. Hun har været ekstern lektor på Roskilde Universitet og programmedarbejder i DACAAR. Har en Master i Internationale Udviklingsstudier fra Roskilde Universitet og et diplom i ledelse fra Professionshøjskolen Metropol.
Se mere på LinkedIn.

Makarem Ibrahim
Pakning og rådgivning om Mellemøsten (deltid)
Makarem er på førtidspension men hjælper ved siden af warfair med pakning og rådgivning. Hun har en bachelor grad i biokemi fra Damaskus Universitetet i Syrien og en laborantuddannelse og en sygeplejeuddannelse fra Danmark. Hun har arbejdet i Slagteriernes Forskningsinstitut og som tolk og handicaphjælper og lavet irakisk fjernsyn og radio.

Narin Kassem
Pakning og rengøring
Narin er syrisk flygtning med ophold i Danmark sammen med sin mand og fire børn. Hun er i jobpraktik hos warfair og står for ompakning og rengøring. 

Herudover hjælper en række warfair frivillige.