warfair ansatte

Christian Friis Bach
Stifter og direktør (deltid)
Christian har i mange år rejst i lande ramt af konflikt og det førte til ideen til warfair, som han etablerede i 2019 samme med sin familie. Han er agronom af uddannelse og har en Ph.D. med fokus på international handel. Han var for 25 år siden engageret i at starte Fair Trade-bevægelsen i Danmark og har arbejdet med freds- og statsopbygning både som dansk udviklingsminister, undergeneralsekretær i FN og i humanitære organisationer.
Se mere på friisbach.dk eller på LinkedIn.

Makarem Ibrahim
Pakning og rådgivning om Mellemøsten (deltid)
Makarem er på førtidspension men hjælper ved siden af warfair med pakning og rådgivning. Hun har en bachelor grad i biokemi fra Damaskus Universitetet i Syrien og en laborantuddannelse og en sygeplejeuddannelse fra Danmark. Hun har arbejdet i Slagteriernes Forskningsinstitut og som tolk og handicaphjælper og lavet irakisk fjernsyn og radio.

Katrine Lyngaa Bangsgaard
Salg og kommunikationsmedarbejder
Katrine er kandidat i Global Sundhed og har en bachelor i sociologi fra London. Hun har tidligere arbejdet som forskningsassistent i London og er særligt passioneret omkring krydsfeltet mellem fødevareproduktion, menneskerettigheder og naturbeskyttelse. I warfair arbejder hun med salg om kommunikation på deltid.

Christian Kastberg Nielsen
Pakning og ordrer
Christian går i Ganløse skole, men har et eftermiddagsjob hos warfair, hvor han hjælper med at pakke varer og sende ordrer.

Signe Mørk
Due-diligence, klimaregnskab og B-corp certificering (konsulent)
Signe er ansat på kontrakt i 2022. Hun har virksomheden ImpactCSR og har omfattende erfaring indenfor due-diligence og etisk handel. 

 

Herudover hjælper en række warfair frivillige.