6000 pakker safran til Irma

Så er der kommet to store kasser (se nederst) med 6000 poser med 0.5 g safran i hver til Irma i godt samarbejde med Karlsens Krydderier. Det er vores første "private label" produktion - specialpakkede poser så de kan passe ind i den særlige bæredygtige krydderiemballage i Irma.

Ved at flytte poser, klistermærker og pakningen til Afghanistan skaber vi endnu mere indkomst og flere jobs. Det har Afghanistan hårdt brug for - især lige nu hvor de internationale tropper forlader landet. Det skaber usikkerhed og samtidig forsvinder den store omsætning og indkomst som den udenlandske tilstedeværelse bragte med sig.

En af dem som har fået arbejde gennem safran produktionen er Shah Mohammad på 43 år. Han havde sin egen virksomhed, men gik fallit under COVID-19 og har nu fået et job hos Afghanistan Saffron Company, som vi køber vores safran fra. Han vejer safran af, og det giver indtægt til familien. Arbejdet er ikke så fysisk hårdt, og det har derfor også hjulpet med de rygproblemer, han tidligere havde. 

Det er nu vi skal handle med Afghanistan. 

Køb Safran fra Afghanistan i Irma-butikkerne, direkte i webutikken hos Irma eller i vores webbutik.


Safran pakker direkte fra Afghanistan.